Registreer nu

Klantpagina

Beste ondernemer, leuk dat u onze website bezoekt. Hieronder vertellen we u graag meer over NL Jobs.

Even voorstellen

NL Jobs is een van oorsprong Westlandse arbeidsbemiddelaar, opgericht door en voor agrarische ondernemers. Ruim 18 jaar later zijn onze kernwaarden nog steeds; bekwaam, betrokken en betrouwbaar.

Naast het Westland, met daarin ons hoofkantoor te Maasdijk, zijn wij inmiddels ook een vertrouwde partner in de regio’s Zeeland (Putte) en Noord-Holland (Middenmeer). Wij geloven in het verder flexibiliseren van de Nederlandse arbeidsmarkt door de inzet van zowel Nederlands als buitenlands werkzoekenden. Vanuit onze wervingskantoren in Nederland, Polen, Letland, Roemenie, Moldavie, Oekraine en Kroatie zijn wij dagelijks in gesprek met werkzoekenden. Het resultaat hiervan is dat wij vele vacatures en gemotiveerde werkzoekenden samenbrengen.

Naast de agrarische sector bemiddelen we ook personeel in de productie, logistiek en techniek. Bovendien staan wij altijd open om mee te denken met personeelsuitdagingen voor bedrijven in andere sectoren.

NL Jobs in cijfers

435

20

244

 

Onze kracht is betrouwbaarheid, flexibiliteit en we doen wat we beloven. We zijn ABU, SNF, SNA en VCU gecertificeerd. Onze interne medewerkers beschikken verder over een SEU certificaat.

We hechten veel waarde aan goede huisvesting, goed vervoer en goede verloning. Wij zien een tevreden uitzendkracht als een tevreden klant. Ook u als (toekomstige) klant willen we graag zoveel mogelijk ontzorgen en d.m.v. gedreven accountmanagers bieden we de begeleiding die u wenst op uw bedrijf. Graag laten we u een kijkje nemen op onze woonlocaties en kantoren zodat u een gedegen beeld krijgt van wie we zijn en wat we u kunnen bieden. Hier kunnen we dan ook onder het genot van een “Westlands bakkie” een op maat gemaakte aanbieding maken voor uw bedrijf.

Heb jij ook personeel nodig?

Maak een afspraak

Neem contact op

wil je direct met ons contacten? vul onderstaand formulier in.