Registreer nu

"Ik wil graag bij NL Jobs blijven werken want ik heb het erg naar mijn zin"

Introduceer jezelf

Hoi, mijn naam is Zuzana Stankova en ik kom uit Slowakije. Op dit moment werk ik in de tuinbouw bij Agro Care. Mijn hobby's zijn breien, het lezen van boeken, wandelingen maken op het strand en tijd spenderen met mijn vrienden. In de toekomst zou ik graag terug willen keren naar mijn thuisland. Op dit moment wil ik nog in Nederland werken, omdat ik het erg naar mijn zin heb hier. 

Waarom heb je voor Nederland gekozen?

Ik ben naar Nederland gekomen voor een hoger salaris, goede huisvesting en om vriendelijke mensen om mij heen te hebben. Ik hou van Nederland om de zee en de vriendelijke mensen hier. Daarnaast hou ik van het klimaat en het weer hier. 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Ik werk in de tuinbouw en zorg ervoor dat de plant goed recht groeit om de stam. Daarnaast snijd ik stengels die uitsteken van de plant. Ik doe dit door te rijden op een hoogwerker.

Vertel iets over NL Jobs

Ik ben gestart met werken voor NL Jobs op 17 september 2018. Ik kwam in contact met NL Jobs doordat mijn nichtje al werkte voor NL Jobs, zij beval het aan. Ik vind NL Jobs een fijn bedrijf omdat ik altijd op ze kan rekenen. Ik heb geen problemen met NL Jobs.  NL Jobs zou naar mening nog kunnen verbeteren door meer toezicht en controle op de huisvesting, dit om er voor te zorgen dat alle medewerker nog betere woonomstandigheden hebben. Ik wil NL Jobs aanbevelen omdat via mij veel Slowaakse mensen hier zijn komen werken in Nederland. Dus ik denk dat dat goed is voor NL Jobs. 

  • Jaar-rond werk
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Goede huisvesting
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Gratis vervoer