Registreer nu

"Ik kan NL Jobs van harte aanbevelen omdat ze een stabiel salaris bieden en erg responsief zijn"

Kun je jezelf voorstellen?

Hoi mijn naam is Raivis Vasjurins en ik kom uit Letland. Ik werk in de tuinbouw bij Combivliet. Veel van mijn hobby's zijn computer gerelateerd. Maar tegenwoordig ben ik ook veel bezig met fietsen. Voor de toekomst heb ik verschillende plannen, ik wil nieuwe talen leren en mijzelf professioneel ontwikkelen. 

Wat vind je van Nederland?

Het is mijn eerste ervaring in Nederland, en ik heb het erg naar mijn zin. Ik houd van de omgeving en de algemene sfeer die er is in Nederland. 

Kun je wat vertellen over je werkplaats en je werkdag?

Mijn werkplaats is top, ik kan hier niks slechts over zeggen. Mijn werkdag vliegt voorbij. Na werk fiets ik naar huis en rust ik voor de volgende dag.

Kun je wat vertellen over je ervaringen met NL Jobs.

Ik ben gestart met werken voor NL Jobs in 2019. Ik vind het kantoor in Riga erg speciaal, ik heb daar goede gesprekken gehad en ze hadden een professionele houding naar kandidaten. De samenwerking met Dutchrecruit was goed, ik heb daar niks over te klagen. Als ik een vraag had werd deze meteen beantwoord. Op het moment heb ik niet direct iets waar NL Jobs zich op zou kunnnen verbeteren. Ik kan NL Jobs aanbevelen omdat ze een stabiel salaris geven en omdat ze erg responsief zijn. Ik heb geen enkele slechte ervaring sind het moment dat ik hier startte met werken.

  • Jaar-rond werk
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Goede huisvesting
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Gratis vervoer