Registreer nu

"Waar ik ook ging, ik ben overal warm ontvangen en alles werd mij duidelijk uitgelegd"

Hoe heet je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Madalina Scripcariu, ik ben 27 jaar oud en ik kom uit Roemenië, Ploiesti.

Waar heb je voor het eerst over NL Jobs gehoord?
Ik kwam via internet op de hoogte van NL Jobs en solliciteerde, met enige angst bij het begin omdat ik niet wist waar het allemaal om ging.

Waarom heb je voor NL Jobs gekozen?
Ik koos voor NL Jobs omdat er hier veel jonge mensen werken, er een leuke sfeer hangt en op het moment dat ik solliciteerde was dit het beste aanbod dat ze mij gaven.

Hoe was je aankomst?
Op het moment dat ik aankwam, had ik niet verwacht dat ik zo aardig zou worden verwelkomd, overal waar mensen lachten, waar ik ook ging, ik werd hartelijk verwelkomd en ze hebben me vanaf het begin heel goed uitgelegd wat ik moet doen.

Kun je een normale werkdag omschrijven?
Mijn werkdag begint om 7 uur, ik ga naar Greenpack, mijn werkplek, ik was mijn handen en ik ga naar de band waar ik de rest van de dag zal werken. Daar begin ik met mijn werk, meestal tomaten snijden. Soms iets anders het hangt ervan af wat het bedrijf me die dag nodig heeft.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik boodschappen omdat we meestal van 07-17 uur werken, dus na 17 uur heb je vrije tijd, dus in de vrije tijd ga ik meestal naar winkels. We hebben ook elke week een vrije dag, het hangt ervan af wanneer je het wilt, dus dan kun je ook leuke plekken bezoeken, we wonen in de buurt van Rotterdam daar zijn leuke dingen te zien. Maar er zij ook zeker leuke dingen te zien in Amsterdam. 

Waar ga je heen als je een vraag hebt of iets nodig hebt?
Elke keer dat ik iets nodig heb of een vraag heb, kan ik naar het kantoor van Greenpack gaan, waar ik iemand kan vinden in elke pauze die we hebben, daar kunnen we een contactpersoon vinden die ons helpt.

Hoe lang blijf je in Nederland?
In het begin was het in Nederland voor mij erg moeilijk omdat ik niemand kende. Ik was alleen en ik wist niet waar ik heen moest als ik een probleem had, of waar ik naar een winkel kon gaan. NL Jobs heeft me hierin geholpen. NL Jobs hielp ons met de werkplek en huisvesting. Ik vind de accomodatie echt leuk. Na verloop van tijd werd alles makkelijker. Op dit moment is er geen reden voor mij om terug te gaan naar Roemenie, want hier is het beter ik heb een vaste baan, dit is alles wat ik nodig heb. 

Wat vind je het leukst aan NL Jobs?
Mensen om mij heen, omdat ze mij helpen, er zijn hier veel mensen die voor ons zorgen. Er is hier een bar waar we de hele week terecht kunnen, waar we samen tijd kunnen doorbrengen, iets kunnen drinken of een snack kunnen nemen, de kantine is erg schoon, alles om ons heen is schoon.

Waarom zou u NL Jobs aanbevelen?
Ik zou NL Jobs aanraden omdat het een betrouwbaar bedrijf is, ze houden mensen niet voor de gek. Vanaf het begin bij aankomst in Nederland krijgt u ondersteuning van het bedrijf. Het salaris is motiverend en u krijgt altijd hulp, ook als u geen Engels spreekt. Er zijn Roemeens sprekende mensen op kantoor en u kunt zonder enige angst naar NL Jobs komen omdat alles in orde is.

  • Jaar-rond werk
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Goede huisvesting
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Gratis vervoer