Registreer nu

"Je kan er zeker van zijn dat het team van NL Jobs je helpt wanneer dat nodig is"

Introduceer jezelf:

Mijn naam is Constantin Neculau en ik kom uit Roemenie. Ik werk bij Noordvliet (kas 2) in de tuinbouw. Ik hou heel erg van Auto's en natuurlijk van vrouwen. In mijn toekomst wil ik graag genoeg geld verdienen om mijn eigen autobedrijf te starten in Roemenie. 

Waarom heb je voor Nederland gekozen?

Voor mij was het de eerste keer dat ik ging werken in het buitenland. Nederland leek mij veilig en zeker. Daarnaast biedt het mijzelf een nieuwe ervaring. Ik hou van Nederland om de goed opgeleide mensen, goed ontwikkelde technologieen en de schone wegen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Ik werk als productie medewerker in de tuinbouw. Mijn normale werk is bladsnijden. Nu help ik ook met de ziektebestrijding in de kas. Alle instructies voor mijn werk krijg ik van mijn leidinggevende. De werkzaamheden voor ziektebestrijding die ik doe zijn het installerern van speciale stokjes die voorkomt dat er teveel insecten op de plant komt.

Vertel ons over je ervaringen met NL Jobs:

Ik ben gestart met werken voor NL Jobs op 16 September 2018. Een vriend die al werkte bij Noordvliet heeft NL Jobs aanbevolen. Ik ben naar het kantoor in Bacau gegaan en heb daar alles geregeld. Ik zou NL Jobs omschrijven als een serieus team, punctueel en ze betalen het salaris altijd op tijd. NL Jobs zou kunnen verbeteren door meer prive kilometers met de auto aan te bieden, om zo naar winkels te gaan. Ik kan NL Jobs aanbevelen omdat het veilig is om te werken in Nederland voor NL Jobs. Je kan er zeker van zijn dat het team van NL Jobs je helpt wanneer je hup nodig hebt. 

  • Jaar-rond werk
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Goede huisvesting
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Gratis vervoer